متفرقه

9 پلتفرم عالی برای یادگیری واژگان زبان ها (رایگان)

صادقانه بگویم که هر بار که کسی به من می گوید که می تواند بیش از یک زبان صحبت کند، احساس ناامنی می کنم. یکی از معایب انگلیسی بودن زبان اول شما این است که بر خلاف تعداد بیشماری از افراد دیگر در سراسر جهان که می توانند حداقل به دو زبان – اگر نه بیشتر – صحبت کنند، به احتمال زیاد «تک زبانه» هستید.

علاوه بر این، این روزها در بازارهای متنوع، چندفرهنگی و نسبتاً جهانی، دانستن بیش از یک زبان همیشه شما را در کسب و کارهایی که با مرزهای جغرافیایی مشخص نشده‌اند، در مزیت قرار می‌دهد – که ویژگی اکثر مشاغل است. سلام، حتی ایالات متحده (در محدوده خود) یکی از چند فرهنگی ترین مکان هایی است که امروزه می توانید در آن کار کنید!

با تحقیقات بیشتر و بیشتر نشان می دهد که دوزبانه ها به احتمال زیاد شغلی پیدا می کنند، درآمد بیشتری کسب می کنند و در آزمون های استاندارد امتیاز بهتری کسب می کنند، ما فقط به این فکر می کنیم که باید چه کار کنیم که یک زبان دیگر را یاد بگیریم!

خوشبختانه، برخلاف گذشته، ما مجبور نیستیم انبوهی از کتاب ها را بخوانیم یا دوره های گران قیمتی را برای یادگیری زبان بگذرانیم. به لطف اینترنت و مجموعه وسیعی از منابع موجود در پلتفرم های مختلف، راه های زیادی وجود دارد که بتوانیم هر زمان و هر کجا که مایل بودیم، زبان ها را به صورت رایگان یاد بگیریم.

1. DuoLingo

Duolingo یک پلتفرم نسبتاً جدید است که جوایز متعددی از جمله برنامه آیفون سال 2013 و بهترین های گوگل در سال 2014 را دریافت کرده است.

در حال حاضر، دروس 19 زبان مختلف را ارائه می دهد. این پلتفرم کاربران را در تجربه‌ای منحصربه‌فرد با رابطی شبیه به بازی قرار می‌دهد که در آن می‌توانید امتیاز کسب کنید، روزهای خود را ردیابی کنید و نکاتی در مورد چگونگی بهبود دریافت کنید.

2. بوسوو

پلتفرم بوسوو برای یادگیری زبان
پلتفرم بوسوو برای یادگیری زبان

Busuu نیز بسیار شبیه DuoLingo است، با این تفاوت که تنها 12 زبان را ارائه می دهد، اما برخی از آنها بسیار منحصر به فرد است. یادگیری عربی، چینی و ژاپنی سخت است و پلتفرم های کمی این زبان ها را ارائه می دهند، اما Busuu این کار را می کند.

Busuu همچنین دارای یک جامعه بسیار بزرگ با بیش از 50 میلیون سخنران است. بخش بزرگ این است که شما به راحتی می توانید از طریق حساب فیس بوک و گوگل خود وارد شوید. با این حال، این برنامه فقط برای دستگاه های اندروید و اپل در دسترس است.

3. موکا زنده

Live Mocha یکی از اولین پلتفرم‌های آنلاینی بود که از زمان راه‌اندازی خود در سال 2007، آموزش زبان را به صورت رایگان ارائه کرد. یکی از جالب‌ترین چیزهای Live Mocha این است که به شما امکان دسترسی به سخنرانان بومی، معلمان، علاقه‌مندان به زبان و کارشناسان زبان در سراسر جهان را می‌دهد. از بیش از 190 کشور

جامعه یادگیری زبان را از طریق تعامل تشویق می کند، که بسیار عالی است! بنابراین، می‌توانید مکالمه خود را با مردم در سراسر جهان از طریق نظرات مربوط به تمرین‌های تمرینی، درس‌هایی با بازخورد، چت‌های متنی یا ویدیویی و موارد دیگر تمرین کنید.

4. LingQ.com

این پلتفرم همچنین از روزهای یادگیری زبان و درس خواندن اولیه، راه طولانی را پیموده است. اگرچه دارای رابط کارتونی و از نوع کودکانه است، اما می تواند توسط هر زبان آموز در هر سنی – و در هر مرحله از زبان آموز (مبتدی تا پیشرفته) استفاده شود.

این یک منبع عالی برای معلمان و کلاس های درس است. تنها نقطه ضعف این است که به واژگان نامحدود یا ویژگی های اضافی دسترسی نخواهید داشت مگر اینکه برای حساب های پریمیوم ثبت نام کنید.

5. زبان 8

آنچه این پلتفرم ارائه می دهد بسیار ساده است: جامعه ای از افراد بومی که با شما ارتباط برقرار می کنند و آنچه را که می نویسید تصحیح می کنند. بنابراین، به وضوح، این یک بستر برای آن دسته از سخنرانانی است که در نوشتن و خواندن یک زبان خارجی مهارت دارند.

به عنوان مثال، پایان نامه کارشناسی ارشد به شما کمک می کند تا به زبان مادری خود بنویسید و می توانید آن را به یک زبان خارجی ترجمه کنید و آن را در زبان 8 بررسی کنید. اگر در حال کار بر روی بهبود نحوه نوشتن به یک زبان خاص هستید، این بهترین است.

6. پاپورا

پاپورا به شما این امکان را می دهد که به صورت رایگان ثبت نام کنید و انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی یا آلمانی را یاد بگیرید.

پاپورا به جای تمرکز صرف بر روی واژگان، دستور زبان را نیز در بر می گیرد تا بتوانید جملات مناسبی را بسازید. درس‌های «نیش اندازه» با صدای عالی بسیار آسان است.

7. Memrise

Memrise از سه ماده ساده برای تبدیل آن به یکی از ابزارهای موثر یادگیری زبان استفاده می کند: علم، سرگرمی و اجتماع. وقتی نوبت به علم می‌رسد، تیم به این واقعیت می‌پردازد که مغز با کمک فلش کارت‌های یادگاری سریع‌تر یاد می‌گیرد. این فلش کارت ها “مم” نامیده می شوند و به حفظ کمک می کنند. با کمک بازی ها و ویدیوها، یادگیری نیز سرگرم کننده می شود.

8. لینگوالیا

Lingualia یک پلت فرم بسیار جالب است که تا حد زیادی بر روی “شبکه های اجتماعی” برای یادگیری یک زبان متمرکز شده است.

یکی از بهترین ویژگی های Lingualia ربات هوشمند مصنوعی به نام “Lingu” است که با شما مانند یک دانش آموز رفتار می کند. Lingu اطمینان حاصل می کند که در زمینه هایی که برای شما چالش برانگیز است پیشرفت می کنید و انگیزه یادگیری زبان خود را حفظ می کنید.

9. گویش های دیجیتال

این پلتفرم فوق العاده است که در آن تکیه زبانی سرگرم کننده و آسان می شود. Digital Dialect بر روی ارائه بازی هایی به کاربران برای یادگیری زبان جدید با کمک عبارات، واژگان، اعداد، املا، صرف افعال و حروف الفبا تمرکز دارد.

برای اجرای وب‌سایت به Macromedia Flash نیاز دارید، اما من واقعاً دوست دارم که وب‌سایت به طور کلی واکنش‌گرا باشد. نقطه ضعف استفاده از این پلت فرم این است که به عنوان یک برنامه در دسترس نیست و بیشتر زبان ها فقط مهارت های اولیه زبان سطح مبتدی را پوشش می دهند.

بسیار خوب، این تقریباً فهرست مورد علاقه من از پلتفرم های یادگیری زبان را که به صورت رایگان در دسترس هستند، خلاصه می کند! شگفت آور است که چگونه افزایش تقاضای دوزبانگی یادگیری یک زبان جدید را آسان کرده است.

برنامه‌یادگیری لغات به زبان انگلیسی

یادگیری و افزایش دایره‌ی لغات به یکی از مهمترین مراحل تسلط بر زبان انگلیسی تبدیل شده است. این کار به شما کمک می‌کند تا در مکالمات، خواندن و نوشتن بهتر و با اعتماد به نفس‌تر باشید. برای داشتن یک برنامه‌یادگیری موثر، می‌توانید از روش‌ها و استراتژی‌های مختلف استفاده کنید که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است:

  1. تعیین اهداف: ابتدا باید اهداف خود را مشخص کنید. ممکن است بخواهید تعداد خاصی از لغات را در هفته یا ماه یاد بگیرید یا به مهارت خاصی از زبان مانند خواندن، نوشتن یا مکالمه تمرکز کنید.
  2. استفاده از لغت‌نامه‌ها و منابع آموزشی: لغت‌نامه‌های آنلاین و منابع آموزشی مختلفی وجود دارند که می‌توانید از آنها برای یادگیری لغات استفاده کنید. مثلاً “آپلیکیشن‌های یادگیری زبان” یا “سایت‌های آموزش زبان انگلیسی”. برای مثال کچل به انگلیسی را می توانید در این سایت ها بیاموزید.
  3. کار با کارت‌های لغت: این روش سنتی ولی موثر است. شما می‌توانید لغت‌های جدید را بر روی کارت‌های کوچک یادداشت کرده و ترجمه و تلفظ آنها را در کنار آن بنویسید. سپس با تکرار مکرر، از حافظه‌ی طولانی‌مدت خود استفاده کنید.
  4. مطالعه‌ی فعال: هنگامی که به متنی برمی‌خورید، لغات جدید را یادداشت کنید و سعی کنید آنها را در جملات جدید استفاده کنید تا برایتان معنا و کاربردشان واضح شود.
  5. گسترش واژگان در زندگی روزمره: سعی کنید لغات جدید را در مکالمات روزمره‌تان یا در نوشتن ایمیل‌ها یا پیامک‌ها به کار ببرید تا به یادگیری شما کمک کند. برای مثال خدا به انگلیسی را می توانید بیاموزید زیرا یکی از واژگان روزمره زندگی است.
  6. مرور منظم: لغاتی که یاد گرفته‌اید را مرتباً مرور کنید تا از فراموشی آنها جلوگیری کنید.
  7. مطالعه‌ی گسترده: خواندن متون مختلف از جمله رoman، مقالات، رمان‌ها و مجلات به شما کمک می‌کند تا با لغات جدید آشنا شوید و استفاده‌ی درست از آنها را بیاموزید.
  8. استفاده از تکنولوژی: بسیاری از برنامه‌ها و ابزارهای آنلاین به شما کمک می‌کنند تا به صورت تعاملی و جذاب لغات جدید را یاد بگیرید.
  9. مکالمه با دوستان یا همکاران: فرصت مکالمه با افرادی که زبان انگلیسی را بلدند، به شما کمک می‌کند تا لغات را در موقعیت‌های واقعی بکار ببرید و نیز با تلفظ صحیح آنها آشنا شوید.

با پیگیری مداوم برنامه‌یادگیری خود و انجام تمرین‌های منظم، می‌توانید بهبود قابل توجهی در دانش لغات خود داشته باشید. به یاد داشته باشید که کلید موفقیت در یادگیری زبان، پیوستگی و تعهد به فرآیند یادگیری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا